Kartoffelsalat med squash og kylling
26. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Den her grønne kartoffelsalat er fuld af friske råvarer. Søde jordbær, cremet feta og lækre oliven passer perfekt sammen med nye kartofler, lynstegt squash og kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Steg kyllingen i olie i 1 minut på hver side, og krydr den med salt og peber. Sæt kyllingen i ovnen i 20 minutter, og skær den i skiver, når den er færdig.
Skrub kartoflerne, og kog dem, indtil de akkurat er møre.
Skyl squashen, og skær den i tykke skiver. Steg den i olie i 2 minutter ved høj varme.
Hæld olien fra artiskokkerne. Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i kvarte. Smuldr fetaen.
Anret grøntsager, salat, feta og oliven i en skål, og servér det sammen med kyllingen.
Skyl citronen, riv citronskallen, og pres saften. Pisk olie, salt og peber sammen.
Tilsæt citronsaften lidt ad gangen, imens du pisker. Vend til sidst citronskallen i, og fordel dressingen over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk