Kartoffelsalat med sennepsdressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Tag din hjemmelavede kartoffelsalat med på tur eller i madpakken. Et stort sylteglas er en elegant måde at medbringe kartoffelsalaten på.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 12 minutter.
Hæld vandet fra, og lad kartoflerne køle helt af. Skær dem i halve eller kvarte.
Pil og hak løgene meget fint.
Rør olie sammen med sennep og balsamico.
Vend kapers og løg i, og krydr med salt og peber. Hæld dressingen over kartoflerne.
Tip!
Kog nogle ekstra kartofler til aftensmaden dagen før. På den måde laver kartoffelsalaten næsten sig selv til picnicturen eller madpakken dagen efter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk