Kartoffelsalat med sauce verde og svinemørbrad

Mormors kartoffelsalat var altid hvid, men selvom denne udgave er grøn, er den bestemt ligeså lækker.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne godt, og kog dem møre i letsaltet vand. Afkøl, og skær dem i halve.
Tænd ovnen til 185°. Brun mørbraden godt på en varm pande i olie i ca. 2 minutter på hver side.
Læg kødet over i en bradepande, og steg det færdigt i ovnen i ca. 15 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter før servering.
Blend ansjoser, kapers og hvidløg med olivenolie i en blender eller foodprocessor. Tilsæt alle krydderurterne (gem lidt basilikum til pynt),og blend til en fin puré. Tilsæt sennep og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Skær rødløget i tynde skiver. Vend løgskiverne sammen med kogte kartofler og sauce verde.
Skær kødet i skiver, og anret på et fad. Pynt kartoffelsalaten med basilikum, og server.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar