Kartoffelsalat med sauce verde og svinemørbrad

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Mormors kartoffelsalat var altid hvid, men selvom denne udgave er grøn, er den bestemt ligeså lækker.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne godt, og kog dem møre i letsaltet vand. Afkøl, og skær dem i halve.
Tænd ovnen til 185°. Brun mørbraden godt på en varm pande i olie i ca. 2 minutter på hver side.
Læg kødet over i en bradepande, og steg det færdigt i ovnen i ca. 15 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter før servering.
Blend ansjoser, kapers og hvidløg med olivenolie i en blender eller foodprocessor. Tilsæt alle krydderurterne (gem lidt basilikum til pynt),og blend til en fin puré. Tilsæt sennep og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Skær rødløget i tynde skiver. Vend løgskiverne sammen med kogte kartofler og sauce verde.
Skær kødet i skiver, og anret på et fad. Pynt kartoffelsalaten med basilikum, og server.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar