Kartoffelsalat med rejer og sennepscreme
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Denne kartoffelsalat er med rejer og egner sig perfekt til forret eller som en let frokost.
Bemærk
Retten er angivet til 4 personer som forret eller let frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand og timiankviste. Afkøl kartoflerne, og skær dem i skiver.
Rør cremefraiche sammen med sennep og citronsaft, og smag til med salt og peber. Hak purløg og dild groft, og klip karsen.
Tag lidt af krydderurterne fra til pynt, og vend resten i dressingen.
Fordel kartoffelskiverne i glas, og hæld ca. 1 spsk dressing over hver portion.
Top med rejer, og pynt med krydderurter. Server straks med ristet rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk