Kartoffelsalat med radiser, dild og æg
4. april 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
Byd foråret velkommen på middagsbordet med en indbydende kartoffelsalat fuld af gode og mættende sager.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene smilende i en gryde med vand i 6-7 minutter. Skyl dem godt i koldt vand, pil dem, og skær dem i halve.
Skyl og hak dild fint. Rør cremefraiche sammen med dild og dijonsennep i en skål. Smag til med salt.
Skyl agurk og radiser, og skær begge dele i skiver. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver. Skær kartoflerne i mundrette stykker.
Anret kartoflerne i en skål med dressing, agurk, radiser, æg og forårsløg. Skyl og pluk dild. Top salaten med dild, salt og peber, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk