Kartoffelsalat med makrel og urter

20. august 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Pift den klassiske kartoffelsalat op med røget makrel og friske krydderurter, og du har et let og lækkert måltid til en lun sommeraften.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i ca. 10 minutter i letsaltet vand, til de netop er møre. Afdryp, og skær dem i halve.
Skyl og tør kørvel og persille (gem lidt til pynt),og blend dem sammen med olie og hvidløg i en blender til ensartet konsistens.
Vend kartoflerne med krydderurteolien, og lad dem gerne trække i 10 minutter.
Skyl og tør salaten. Pil skalotteløgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Læg salaten i bunden af en stor salatskål, og drys skalotteløgene over. Fordel kartofler, stykker af makrel og tomater oven på. Drys med ekstra krydderurter, og servér evt. med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar