Kartoffelsalat med koldrøget laks
2. september 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Nye kartofler smager fremragende, lige som de er. Men de smager næsten endnu bedre, når de får selskab af andre sprøde sommergrøntsager i en lækker kartoffelsalat.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde. Lad kartoflerne køle lidt af.
Rens asparges, og bræk de nederste, træede ender af. Rens ærterne.
Skyl radiserne, og skær toppen af. Skær radiserne i skiver. Skyl salaten.
Skyl purløg, og hak det fint. Vend kartofler, asparges, ærter, radiser, salat og purløg sammen i en skål.
Pisk olie, eddike, salt og peber sammen til en dressing. Vend salaten med dressingen.
Rist pinjekernerne på en tør pande, og drys dem over salaten. Servér salaten sammen med laksen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk