Kartoffelsalat med jordbær

1. august 2022 af .

Foto: Pernille Hoffmann/Hoffmann Studio

Giv den traditionelle kartoffelsalat en kærlig opgradering med krydderurtesalsa og sommersøde jordbær.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl dild og persille godt, og kog de 2 slags krydderurter sammen med kartofler i en gryde. Hæld vandet fra, gem krydderurterne, og lad kartoflerne afkøle.
Pil hvidløg, og blend det sammen med persille, dild og olie i en blender. Smag krydderurteolien til med salt, peber og citronsaft.
Steg perlespelt i rygende varm olie i en gryde i ca. 10 sekunder. Lad perlespelten afdryppe på køkkenrulle, og drys med salt.
Skyl og nip jordbær, og skær dem i mindre stykker. Rens radiser, og skær dem i skiver.
Vend kartoflerne i krydderurteolien, og fordel dem på et serveringsfad. Top med jordbær, radiser og perlespelt, og drys evt. med lidt ærtespirer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar