Kartoffelsalat med jalapenos og bønner
23. august 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En mættende salat, der smager skønt til sommerens grillmad, men som også sagtens kan stå alene.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand. Lad dem afkøle.
Hak jalapenos fint, og rør dem sammen med limesaft, sukker og olie i en stor skål.
Vend de afkølede kartofler i marinaden, og smag til med salt og peber.
Skyl de 3 slags bønner, og skær snitbønnerne i lidt mindre stykker.
Blanchér alle bønnerne i letsaltet vand i ca. 2 minutter, og vend dem med kartoflerne.
Drys friske krydderurter over salaten, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk