Kartoffelsalat med jalapenos og bønner

23. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En mættende salat, der smager skønt til sommerens grillmad, men som også sagtens kan stå alene.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand. Lad dem afkøle.
Hak jalapenos fint, og rør dem sammen med limesaft, sukker og olie i en stor skål.
Vend de afkølede kartofler i marinaden, og smag til med salt og peber.
Skyl de 3 slags bønner, og skær snitbønnerne i lidt mindre stykker.
Blanchér alle bønnerne i letsaltet vand i ca. 2 minutter, og vend dem med kartoflerne.
Drys friske krydderurter over salaten, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar