Kartoffelsalat med grønkålspesto

Pift kartoflerne op med en grov pesto fyldt med frisk grønkål, persille, hvidløg og Vesterhavsost. Skal kartoffelsalaten have en ekstra opgradering, kan du også tilsætte ærter, finthakket rødløg eller tern af avocado.

Kartoffelsalat med grønkålspesto
0-30 min.

(0)

April 11, 2022 af Ditte IngemannFoto: Ditte Ingemann

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Opbevar resten af pestoen på køl i et rent glas, og brug den til salater, i sandwich, sammen med pasta eller som en dip til rå grøntsager. Du kan riste valnødderne en smule på en tør, varm pande for at give dem en endnu dybere smag.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'