Kartoffelsalat med citronskal og karse
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Den er god i den traditionelle version, men en kartoffelsalat kan krydres på utallige måder.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne, så de er akkurat møre.
Afkøl dem, pil skrællen af, og skær de store kartofler i mindre stykker.
Riv skallen af citronen. Rør cremefraiche med citronskal og afklippet karse, og smag til med salt og peber.
Vend kartoflerne i dressingen, pynt med karse, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk