Kartoffelsalat med citronskal og karse

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Den er god i den traditionelle version, men en kartoffelsalat kan krydres på utallige måder.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne, så de er akkurat møre.
Afkøl dem, pil skrællen af, og skær de store kartofler i mindre stykker.
Riv skallen af citronen. Rør cremefraiche med citronskal og afklippet karse, og smag til med salt og peber.
Vend kartoflerne i dressingen, pynt med karse, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar