Kartoffelsalat med burrata
29. marts 2023
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Den mættende og farverige kartoffelsalat er toppet med mozzarellaens lækre fætter burrata. Burrata har en mere cremet og flydende kerne, og smagen er lidt mildere end mozzarellaens, men de kan sagtens udskifte hinanden i opskrifter.
Ingredienser
Sådan gør du
Halvér kartofler og tomater. Kog bønner efter pakkens anvisning, og skyl dem i koldt vand. Skær rødløg i tynde halvringe.
Pisk olie, balsamico og presset hvidløg sammen. Smag til med salt og peber. Vend alle ingredienserne til kartoffelsalaten sammen med dressingen.
Anret de to burratakugler oven på salaten. Hiv dem lidt fra hinanden, så den flydende kerne kommer frem, og servér med et dryp olie, et godt drys peber og flute ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk