Kartoffelsalat med burrata

29. marts 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Den mættende og farverige kartoffelsalat er toppet med mozzarellaens lækre fætter burrata. Burrata har en mere cremet og flydende kerne, og smagen er lidt mildere end mozzarellaens, men de kan sagtens udskifte hinanden i opskrifter.

Ingredienser

Sådan gør du

Halvér kartofler og tomater. Kog bønner efter pakkens anvisning, og skyl dem i koldt vand. Skær rødløg i tynde halvringe.
Pisk olie, balsamico og presset hvidløg sammen. Smag til med salt og peber. Vend alle ingredienserne til kartoffelsalaten sammen med dressingen.
Anret de to burratakugler oven på salaten. Hiv dem lidt fra hinanden, så den flydende kerne kommer frem, og servér med et dryp olie, et godt drys peber og flute ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar