Kartoffelsalat med asparges, ærter og honning-dijon-dressing
28. august 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Den lækre dressing samler salaten og gør den ekstra indbydende. Servér resten af dressingen i en skål, så dine gæster selv kan tage lidt ekstra.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra, afkøl kartoflerne, og skær dem i halve.
Skyl asparges, bræk den nederste, træede ende af, og skær aspargesene i 5 cm lange skiver på skrå. Læg dem i en skål, og dæk dem med kogende vand. Lad dem stå i 5 minutter, og skyl dem herefter i koldt vand. Afdryp. Bælg ærterne. Skyl og tør feldsalaten.
Rør mayonnaise, de to slags sennep, honning og citronsaft sammen i en skål, og smag dressingen til med salt og peber.
Vend ca. halvdelen af dressingen sammen med kartofler og asparges i en skål. Anret det sammen med ærter og feldsalat. Hak mandlerne groft, og drys dem over salaten. Pynt med rød skovsyre, og servér resten af dressingen i en skål ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på kold kartoffelsalat
Vil du se flere opskrifter på kartoffelsalat? Vi har samlet et helt tema med opskrifter på kartoffelsalater!