Kartoffelsalat med asparges, ærter og honning-dijon-dressing

Den lækre dressing samler salaten og gør den ekstra indbydende. Servér resten af dressingen i en skål, så dine gæster selv kan tage lidt ekstra.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra, afkøl kartoflerne, og skær dem i halve.
Skyl asparges, bræk den nederste, træede ende af, og skær aspargesene i 5 cm lange skiver på skrå. Læg dem i en skål, og dæk dem med kogende vand. Lad dem stå i 5 minutter, og skyl dem herefter i koldt vand. Afdryp. Bælg ærterne. Skyl og tør feldsalaten.
Rør mayonnaise, de to slags sennep, honning og citronsaft sammen i en skål, og smag dressingen til med salt og peber.
Vend ca. halvdelen af dressingen sammen med kartofler og asparges i en skål. Anret det sammen med ærter og feldsalat. Hak mandlerne groft, og drys dem over salaten. Pynt med rød skovsyre, og servér resten af dressingen i en skål ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
28. august 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar