Kartoffelrøsti med cremefraiche, rødløg og stenbiderrogn

20. marts 2023 af .

Foto: Peter Kam

De sprøde røstier kan både serveres som appetizer, forret eller som del af en frokostbuffet. Røsti stammer fra Schweiz og består primært af revne kartofler stegt i olie på en pande som små kartoffelpandekager.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, og pil løget. Riv begge dele groft. Rør kartofler og løg sammen med æg og hvedemel, og krydr med salt og peber.
Opvarm en pande med olie, og afsæt kartoffeltoppe på panden med 2 spiseskeer. Steg dem i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne. Der bliver 8-10 stk. i alt.
Pil og hak rødløg fint. Krydr stenbiderrognen med lidt salt. Anret kartoffelrøsti med cremefraiche, stenbiderrogn, rødløg og skyllet, klippet karse. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar