Kartoffelrøsti med cremefraiche, rødløg og stenbiderrogn
20. marts 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
De sprøde røstier kan både serveres som appetizer, forret eller som del af en frokostbuffet. Røsti stammer fra Schweiz og består primært af revne kartofler stegt i olie på en pande som små kartoffelpandekager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og pil løget. Riv begge dele groft. Rør kartofler og løg sammen med æg og hvedemel, og krydr med salt og peber.
Opvarm en pande med olie, og afsæt kartoffeltoppe på panden med 2 spiseskeer. Steg dem i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne. Der bliver 8-10 stk. i alt.
Pil og hak rødløg fint. Krydr stenbiderrognen med lidt salt. Anret kartoffelrøsti med cremefraiche, stenbiderrogn, rødløg og skyllet, klippet karse. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk