Kartoffelpizza med cremefraiche, rosmarin og rødløg

22. marts 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Brug tortillapandekager som pizzabunde i stedet for at lave dejen selv. Så er der hurtigt pizza til hele familien.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200° varmluft, og lad 2 bageplader blive varme i ovnen.
Fordel tortillaerne på 2 stykker bagepapir. Smør cremefraiche på tortillaerne, krydr med salt og peber, og drys med halvdelen af den revne mozzarella.
Skyl kartoflerne, pil rødløgene, og skær begge dele i tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern. Fordel kartofler og rødløg på pizzaerne, og drys med rosmarin (gem lidt til pynt) og resten af osten. Dryp en smule olie over hver pizza, og krydr med flagesalt.
Træk bagepapiret med tortillapizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i 8-10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Pynt pizzaerne med skyllet og afdryppet rucola og høvlet parmesan. Servér straks. 

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar