Kartoffelpizza med bagte radiser
10. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Har du prøvet at bage radiser i ovnen? Smagen bliver nøddeagtig og passer perfekt til en kartoffelpizza med cremet mascarpone.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør smuldret gær ud i vand i en skål. Tilsæt salt, sukker og olie, og rør melet i, lidt ad gangen. Ælt dejen spændstig.
Pensl dejen med olie, og lad den hæve tildækket i en skål i ca. 1 time.
Sæt 2 bageplader i ovnen, og varm ovnen op til 250°. Del dejen i 2, og rul dem ud med kagerulle på et meldrysset bord til tynde pizzabunde.
Flyt pizzabundene over på hver sit ark bagepapir.
Smør mascarpone ud på pizzabundene. Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Fordel dem over pizzabundene. Rens og halvér radiserne, vend dem med olie, og fordel dem på pizzabundene. Krydr med salt og peber.
Træk bagepapiret med pizzaerne over på de brandvarme bageplader. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til bundene er sprøde og gyldne.
Skyl og tør salaten, og fordel den over pizzaerne. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk