Kartoffelpandekager
6. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Har du en rest kartoffelmos fra en anden dag liggende i køleskabet? Undgå madspild, og steg det til de lækreste kartoffelpandekager med masser af krydderurter i. Spis dem som tilbehør til et stykke kød eller med en grøn salat til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og hak urter. Hak blomkål eller rosenkål. Rør kartoffelmosen med urter og blomkål eller rosenkål.
Form mosen til kugler på størrelse med golfbolde, og tryk dem flade i hånden.
Varm en pande op med olie, og steg kartoffelpandekagerne ved god varme, til de er brune og sprøde.
Drys med salt, og servér dem rygende varme, gerne med nogle dryp tabasco.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk