Kartoffelmad med stenbiderrogn
12. juni 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den er en klassiker hos smørrebrødsjomfruen, og kartoffelmaden falder i de flestes smag. Her med stenbiderrogn og rygeostecreme, der kan røres i en håndevending.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kartoflerne i skiver.
Rør mayonnaise, rygeost, honning og eddike sammen. Smag til med salt og peber.
Smør rugbrødet med smør, og fordel kartoffelskiverne på. Top med rygeostecreme, stenbiderrogn og frisk dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på stjerneskud