Kartoffelmad med stenbiderrogn

12. juni 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Den er en klassiker hos smørrebrødsjomfruen, og kartoffelmaden falder i de flestes smag. Her med stenbiderrogn og rygeostecreme, der kan røres i en håndevending.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kartoflerne i skiver.
Rør mayonnaise, rygeost, honning og eddike sammen. Smag til med salt og peber.
Smør rugbrødet med smør, og fordel kartoffelskiverne på. Top med rygeostecreme, stenbiderrogn og frisk dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar