Kartoffelmad med sild

11. juni 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Lav en kombination af to favoritter på frokostbordet: Kartoffelmaden og sildemaden. Så har du en såkaldt snapsemad, der glider lige ned med et glas... ja, snaps!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne, og pil dem. Skær dem i skiver.
Skær sild i tynde strimler.
Læg kartofler, sild, ramsløgsmayo og dild på rugbrød, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar