Kartoffelmad med rygeost og radiser

30. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En god klassisk kartoffelmad med lidt rygeost og en radise på toppen går man aldrig galt i byen med. Madder er nemme at lave og kan også tages med på farten.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kartoflerne i skiver.
Skyl og halvér radiserne.
Smør brødskiverne med flødeost, og læg kartoffelskiverne ovenpå.
Anret rygeost, radiser og purløg øverst.
Drys knuste rugbrødschips på, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar