Kartoffelmad med rygeost og radiser
30. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En god klassisk kartoffelmad med lidt rygeost og en radise på toppen går man aldrig galt i byen med. Madder er nemme at lave og kan også tages med på farten.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kartoflerne i skiver.
Skyl og halvér radiserne.
Smør brødskiverne med flødeost, og læg kartoffelskiverne ovenpå.
Anret rygeost, radiser og purløg øverst.
Drys knuste rugbrødschips på, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk