Kartoffelmad med peberrodscreme og 3 slags løg
27. januar 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Hvis du lader peberrodscremen stå på køl i ½-1 time før servering, trækker den en mere intens og kraftig smag af peberrod.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i ca. 20 minutter. Afkøl kartoflerne, og skær dem i skiver.
Rør cremefraiche og græsk yoghurt sammen i en skål, og rør derefter friskrevet peberrod i. Tilsæt limesaft og sukker, og smag cremen til med salt og peber.
Smør rugbrødsskiverne med lidt smør. Skær de kogte kartofler i skiver, og læg dem på brødet.
Pil og hak rødløget fint, og klip purløget i små stykker. Læg en skefuld peberrodscreme på kartoffelmadden, og top med rødløg, purløg og ristede løg.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk