Kartoffelmad med peberrodscreme og 3 slags løg

27. januar 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Hvis du lader peberrodscremen stå på køl i ½-1 time før servering, trækker den en mere intens og kraftig smag af peberrod.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i ca. 20 minutter. Afkøl kartoflerne, og skær dem i skiver.
Rør cremefraiche og græsk yoghurt sammen i en skål, og rør derefter friskrevet peberrod i. Tilsæt limesaft og sukker, og smag cremen til med salt og peber.
Smør rugbrødsskiverne med lidt smør. Skær de kogte kartofler i skiver, og læg dem på brødet.
Pil og hak rødløget fint, og klip purløget i små stykker. Læg en skefuld peberrodscreme på kartoffelmadden, og top med rødløg, purløg og ristede løg.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar