Kartoffelmad med bacon og purløg
7. juni 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Kartoffelmaden er en klassiker på frokostbordet. Gør rugbrødsmadden ekstra lækker med bacon, purløg og rødløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg baconskiverne sprøde på en varm pande, og afdryp på fedtsugende papir.
Smør rugbrødet med lidt smør. Skær de kogte kartofler i skiver, og læg dem på brødet. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver. Top madden med mayonnaise, rødløg og klippet purløg. Krydr med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk