Kartoffelmad med bacon og purløg

7. juni 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Kartoffelmaden er en klassiker på frokostbordet. Gør rugbrødsmadden ekstra lækker med bacon, purløg og rødløg.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg baconskiverne sprøde på en varm pande, og afdryp på fedtsugende papir.
Smør rugbrødet med lidt smør. Skær de kogte kartofler i skiver, og læg dem på brødet. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver. Top madden med mayonnaise, rødløg og klippet purløg. Krydr med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar