Kartoffelmad med bacon og mandler
20. maj 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Rugbrød til aftensmad behøver ikke være en kedelig fornøjelse. Prøv med en overdådig kartoffelmad med sprød topping.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub eller skræl kartoflerne. Kog dem møre i letsaltet vand, og lad dem køle af. Skær kartoflerne i skiver.
Steg bacon sprød på en pande, og lad det dryppe af på køkkenrulle. Skyl og tør salatbladene. Pil og hak rødløget helt fint. Hak de saltede mandler groft.
Blend mayonnaise sammen med skyllet dild og persille.
Fordel salat og kartofler på rugbrød, og top med urtemayo, rødløg og mandler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk