Kartoffelmad

22. maj 2023 af .

Foto: Helena Priem

Kartoffelmaden er en klassiker på frokostbordet, som man aldrig går galt i byen med.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra, og afkøl kartoflerne helt. Skær de afkølede kartofler i skiver.
Steg baconskiverne sprøde på en varm pande, og afdryp på fedtsugende papir.
Smør evt. rugbrødet med lidt smør, og læg et skyllet salatblad på hver skive. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver.
Byg kartoffelmadden op med kartoffelskiver, mayonnaise, rødløg, bacon og klippet purløg. Krydr med salt og peber, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar