Kartoffelfad med bacon

12. april 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En simpel hverdagsret, som er både blød, cremet og nærende. Comfort food, når det er bedst!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°.
Skær kartofler og jordskokker i tynde skiver. Læg dem i et ovnfast fad, og fordel baconskiverne ovenpå.
Krydr med salt og peber, og hæld fløde i fadet.
Halvér tomaterne, og læg dem øverst. Bag retten i ca. 30 minutter, til overfladen er gylden, og rodfrugterne møre. Servér med en grøn salat og bredbladet persille på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar