Kartoffelfad med bacon
12. april 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
En simpel hverdagsret, som er både blød, cremet og nærende. Comfort food, når det er bedst!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°.
Skær kartofler og jordskokker i tynde skiver. Læg dem i et ovnfast fad, og fordel baconskiverne ovenpå.
Krydr med salt og peber, og hæld fløde i fadet.
Halvér tomaterne, og læg dem øverst. Bag retten i ca. 30 minutter, til overfladen er gylden, og rodfrugterne møre. Servér med en grøn salat og bredbladet persille på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk