Kartoffelbrød lavet på kogte kartofler

Hvis du har en rest kogte kartofler, så ælt dem i brøddejen, og nyd et velsmagende og saftigt brød med både fuldkorn og durum.

Kartoffelbrød lavet på kogte kartofler
0-30 min.

(0)

April 6, 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hævetid: I alt 2 timer.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Durumhvede dyrkes sydpå, i f.eks. Italien, men også på vores egen solskinsø Bornholm. Durumhvedemel er fremstillet af fine, gyldne gryn, der ikke er malet som almindeligt mel. De gule hvedekerner bliver i stedet knækket fint og er helt fri for skaller og hvedekim. Det giver brødet mere smag, en gylden krumme og en sprødere skorpe. Durummel skal altid blandes med almindeligt mel, da det ikke har nogen stor hæveevne.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'