Kartoffel-tomatsalat med frisk mozzarella
29. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
En smuk og dekorativ salat med sæsonens solmodne tomater. Servér kartoffelsalaten som tilbehør til al slags kød eller som en forret med brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub og kog kartoflerne møre i letsaltet vand i en gryde i ca. 15 minutter. Afkøl og halvér kartoflerne.
Pil og knus hvidløg. Pisk eddike sammen med hvidløg, honning og olivenolie i en lille skål. Smag til med salt og peber. Vend kartoflerne i marinaden.
Skyl og halvér tomater. Pil og skær rødløg i tynde skiver. Vend tomater, rødløg og kartofler sammen i et fad. Riv mozzarellaen i lidt mindre stykker, og læg den i fadet.
Drys med oliven og masser af frisk basilikum. <br />
Krydr med peber, og servér salaten til sommerens grillmad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk italiensk tomatsalat