Kartoffel-tomatsalat med frisk mozzarella

29. august 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

En smuk og dekorativ salat med sæsonens solmodne tomater. Servér kartoffelsalaten som tilbehør til al slags kød eller som en forret med brød til.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub og kog kartoflerne møre i letsaltet vand i en gryde i ca. 15 minutter. Afkøl og halvér kartoflerne.
Pil og knus hvidløg. Pisk eddike sammen med hvidløg, honning og olivenolie i en lille skål. Smag til med salt og peber. Vend kartoflerne i marinaden.
Skyl og halvér tomater. Pil og skær rødløg i tynde skiver. Vend tomater, rødløg og kartofler sammen i et fad. Riv mozzarellaen i lidt mindre stykker, og læg den i fadet.
Drys med oliven og masser af frisk basilikum. <br /> Krydr med peber, og servér salaten til sommerens grillmad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar