Kartoffel-sildesalat på ristet rugbrød
Et veldækket frokostbord byder gerne på både silde- og kartoffelmadder. Dagen derpå kan resterne kombineres i en særdeles velsmagende pålægssalat, som kan spises for sig selv eller oven på en rest stegt fiskefilet. Servér en snaps til – eller smag sildesalaten til med et skvæt fra flasken.
![Kartoffel-sildesalat på ristet rugbrød](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/kartoffel-sildesalat-pa-ristet-rugbrod_15385.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.4&fp-y=0.6582164776749595&fp-z=1.25)
0-30 min.
(0)
December 30, 2022 af Line Holt NielsenFoto: Stine Christiansen
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner