Kartoffel-gulerodssuppe med feta
23. december 2019
af
Pia Andreassen.
Foto: Martin Tanggaard
Suppen er smuk med sin orange farve, sorte nigellafrø og friske grønne timian. Og så smager den skønt!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løget, og steg det klart i olie. Skær kartoffel og gulerødder og i tern, og steg dem med løget i 5 minutter.
Tilsæt grofthakket hvidløg, timian og hakket chili, og steg i yderligere ½ minut. Hæld bouillon på, og varm op. Lad det småkoge under låg i 25 minutter, til alt er mørt.
Tag gryden af varmen, og blend suppen med en stavblender, til den er glat. Smag til med salt og peber.
Servér suppen rygende varm med smuldret feta, timian og nigellafrø på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk