Kartoffel-gulerodssuppe med feta

Suppen er smuk med sin orange farve, sorte nigellafrø og friske grønne timian. Og så smager den skønt!

Ingredienser

Sådan gør du

Hak løget, og steg det klart i olie. Skær kartoffel og gulerødder og i tern, og steg dem med løget i 5 minutter.
Tilsæt grofthakket hvidløg, timian og hakket chili, og steg i yderligere ½ minut. Hæld bouillon på, og varm op. Lad det småkoge under låg i 25 minutter, til alt er mørt.
Tag gryden af varmen, og blend suppen med en stavblender, til den er glat. Smag til med salt og peber.
Servér suppen rygende varm med smuldret feta, timian og nigellafrø på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
23. december 2019 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar