Karrysuppe med kylling, porre og peberfrugt

Familiens nye favoritsuppe kunne sagtens være denne fyldige sag, der både indeholder kylling, grøntsager og små pastaer.

Karrysuppe med kylling, porre og peberfrugt
0-30 min.

(3)

12. juli 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Karrysuppe

løg
1
porrer
1
rød peberfrugter
1
kyllingebrystfilet
450 g
smør
1½ spsk.
karry
2 spsk.
tørrede chiliflager
¼ tsk.
hønsebouillon
1 liter
suppehorn (små pastaer)
1 dl
piskefløde
1 dl
citronsaft
1 tsk.
sukker
½ tsk.
salt og peber

Til servering

nanbrød
4
bredbladet persille
1 håndfulde

Sådan gør du

Karrysuppe

Pil løget, og hak det fint. Rens porren, og skær den i tynde skiver. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Skær kyllingebrystfileterne i tynde strimler.
Steg løg og kylling i smør i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt karry, og steg videre i ½ minut. Tilsæt chiliflager, bouillon og suppehorn, og bring suppen i kog. Skru ned til middel varme, og lad suppen simre i 12-15 minutter, til suppehornene er møre. Rør jævnligt rundt i suppen undervejs.
Hæld fløde, porreskiver og peberfrugttern i suppen, og varm den igennem i 5-7 minutter. Smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.

Servering

Anret suppen i skåle, og servér med lune nanbrød og et drys hakket persille.  

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'