Karrysuppe med kylling, porre og peberfrugt
12. juli 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Familiens nye favoritsuppe kunne sagtens være denne fyldige sag, der både indeholder kylling, grøntsager og små pastaer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løget, og hak det fint. Rens porren, og skær den i tynde skiver. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Skær kyllingebrystfileterne i tynde strimler.
Steg løg og kylling i smør i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt karry, og steg videre i ½ minut. Tilsæt chiliflager, bouillon og suppehorn, og bring suppen i kog. Skru ned til middel varme, og lad suppen simre i 12-15 minutter, til suppehornene er møre. Rør jævnligt rundt i suppen undervejs.
Hæld fløde, porreskiver og peberfrugttern i suppen, og varm den igennem i 5-7 minutter. Smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.
Anret suppen i skåle, og servér med lune nanbrød og et drys hakket persille.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk