Karrysuppe med kylling, porre og peberfrugt
Familiens nye favoritsuppe kunne sagtens være denne fyldige sag, der både indeholder kylling, grøntsager og små pastaer.

0-30 min.
(3)
12. juli 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Karrysuppe
- løg
- 1
- porrer
- 1
- rød peberfrugter
- 1
- kyllingebrystfilet
- 450 g
- smør
- 1½ spsk.
- karry
- 2 spsk.
- tørrede chiliflager
- ¼ tsk.
- hønsebouillon
- 1 liter
- suppehorn (små pastaer)
- 1 dl
- piskefløde
- 1 dl
- citronsaft
- 1 tsk.
- sukker
- ½ tsk.
- salt og peber
Til servering
- nanbrød
- 4
- bredbladet persille
- 1 håndfulde
Sådan gør du
Karrysuppe
Pil løget, og hak det fint. Rens porren, og skær den i tynde skiver. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Skær kyllingebrystfileterne i tynde strimler.
Steg løg og kylling i smør i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt karry, og steg videre i ½ minut. Tilsæt chiliflager, bouillon og suppehorn, og bring suppen i kog. Skru ned til middel varme, og lad suppen simre i 12-15 minutter, til suppehornene er møre. Rør jævnligt rundt i suppen undervejs.
Hæld fløde, porreskiver og peberfrugttern i suppen, og varm den igennem i 5-7 minutter. Smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.
Servering
Anret suppen i skåle, og servér med lune nanbrød og et drys hakket persille.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner