Karrysuppe med kylling og dildyoghurt
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Denne suppe med kylling og karry er ikke kun en vinder på grund af den gode smag – den er også en god hjælp til at få brugt forskellige rester fra grøntsagsskuffen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær hvidkålen i små stykker. Pil og hak løgene. Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i stykker på ca. 1½ x 1½ cm.
Steg alle grøntsagerne i halvdelen af olien i en stor gryde, til de falder lidt sammen. Tilsæt karry, kanelstang og stjerneanis, og lad det stege kort med.
Tilsæt bouillon, og kog i ca. 15 minutter.
Skær kyllingefilet i tern på samme størrelse som grøntsagsternene, og steg kødet i resten af olien på en pande, til det er brunt på alle sider.
Vend kødet i suppen sammen med presset hvidløg. Kog op, og smag suppen til med salt og citronsaft.
Hak dilden groft, og vend den i yoghurten. Smag til med salt og peber. Servér karrysuppen i portionsskåle med en skefuld dildyoghurt og brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk