Karrysild med kartofler og smilende æg

Hjemmelavede karrysild smager herligt på et stykke rugbrød. Her toppes maden med kartoffelskiver og smilende æg. Så bliver det ikke meget bedre!

Ingredienser

Sådan gør du

Dup sildefileterne tørre, og skær dem i mundrette bider. Pil løget, og skær det i tynde både. Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i tynde både.
Varm en pande med olie, og svits karryen. Tilsæt løg- og æblebåde, og steg det hele i et par minutter. Tag panden af varmen.
Rør cremefraiche sammen med salt og peber, og vend sild og løgblandingen i. Lad karrysilden trække på køl i mindst 1 time.
Kog æggene i 6 minutter. Pil dem, og skær dem midtover. Skær kartoflerne i skiver. Pil og hak løget.
Fordel karrysilden på rugbrødet, og pynt med kartofler, løg og krydderurter. Drys med peber, og servér hver mad med ½ æg.

Tip!

Tilbered evt. karrysilden dagen før, så får den en ekstra god karrysmag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
26. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar