Karrysild med kartofler og smilende æg
26. juni 2020
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
Hjemmelavede karrysild smager herligt på et stykke rugbrød. Her toppes maden med kartoffelskiver og smilende æg. Så bliver det ikke meget bedre!
Ingredienser
Sådan gør du
Dup sildefileterne tørre, og skær dem i mundrette bider. Pil løget, og skær det i tynde både. Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i tynde både.
Varm en pande med olie, og svits karryen. Tilsæt løg- og æblebåde, og steg det hele i et par minutter. Tag panden af varmen.
Rør cremefraiche sammen med salt og peber, og vend sild og løgblandingen i. Lad karrysilden trække på køl i mindst 1 time.
Kog æggene i 6 minutter. Pil dem, og skær dem midtover. Skær kartoflerne i skiver. Pil og hak løget.
Fordel karrysilden på rugbrødet, og pynt med kartofler, løg og krydderurter. Drys med peber, og servér hver mad med ½ æg.
Tip!
Tilbered evt. karrysilden dagen før, så får den en ekstra god karrysmag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste opskrift på karrysild