Karrysild med æble
1. november 2017
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Et glas marinerede sild kan lynhurtigt trylles om til lækre, frisklavede karrysild. Servér fx herligheden til den årlige jule- eller påskefrokost,
Bemærk
Trækketid: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl æblerne, og skær dem i tern. Rens forårsløg, og hak dem fint.
Hak koriander fint (kan evt. udelades).
Bland æbler, forårsløg, evt. koriander, yoghurt, mayonnaise, kapers og karry.
Pres saften af citronen. Smag dressingen til med salt, peber og et dryp citronsaft.
Skær sildene i mundrette bidder, og vend dem i karrydressingen. Stil karrysildene på køl natten over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på hjemmelavet karrysalat