Karrysild med æble

1. november 2017 af .

Foto: Columbus Leth

Et glas marinerede sild kan lynhurtigt trylles om til lækre, frisklavede karrysild. Servér fx herligheden til den årlige jule- eller påskefrokost,

Bemærk
Trækketid: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl æblerne, og skær dem i tern. Rens forårsløg, og hak dem fint.
Hak koriander fint (kan evt. udelades).
Bland æbler, forårsløg, evt. koriander, yoghurt, mayonnaise, kapers og karry.
Pres saften af citronen. Smag dressingen til med salt, peber og et dryp citronsaft.
Skær sildene i mundrette bidder, og vend dem i karrydressingen. Stil karrysildene på køl natten over.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar