Karrykoteletter
20. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Koteletter med champignoner, bacon, spinat og en delikat karrysauce er en god ret med masser af gods i. Servér evt. med ris eller kartofler.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup koteletterne, skær dem i kvarter, og krydr dem med salt og peber.
Hak løget fint. Rens svampene, og skær dem i kvarter.
Rist baconen på en tør pande. Tilsæt olie, karry, løg, kød, svampe og presset hvidløg, og lad det stege i 5 minutter.
Tilsæt fløde og spinat, og lad spinaten falde sammen. Smag til med salt og peber.
Drys hakkede peanuts på, og dryp limesaft over. Servér f.eks. brød eller ris til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk