Karrykoteletter

20. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Koteletter med champignoner, bacon, spinat og en delikat karrysauce er en god ret med masser af gods i. Servér evt. med ris eller kartofler.

Ingredienser

Sådan gør du

Dup koteletterne, skær dem i kvarter, og krydr dem med salt og peber.
Hak løget fint. Rens svampene, og skær dem i kvarter.
Rist baconen på en tør pande. Tilsæt olie, karry, løg, kød, svampe og presset hvidløg, og lad det stege i 5 minutter.
Tilsæt fløde og spinat, og lad spinaten falde sammen. Smag til med salt og peber.
Drys hakkede peanuts på, og dryp limesaft over. Servér f.eks. brød eller ris til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar