Karry-blomkål med rejer og dild
3. februar 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Brug din yndlingskarry, der både kan være mild og krydret, og servér den lynhurtige ret med en ordentlig bunke rejer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl blomkålen, og del den i store buketter. Skyl forårsløgene, og hak dem fint. Pil og hak hvidløgene.
Steg blomkålsbuketterne i olie i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt hvidløg, halvdelen af forårsløgene og karry, og steg i 2 minutter.
Hæld vand og fløde i gryden, og lad det hele simre under låg i 8 minutter. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft (gem resten til servering).
Skyl dilden, og pluk den groft. Drys den over karry-blomkålen sammen med resten af forårsløgene og rejerne. Servér med citronbåde og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk