Kardemommesnurrer med kanel

Kardemommesnurren er mindst lige så populær som den klassiske kanelsnurre i Sverige. Tilføj et par skefulde kardemomme til både dej og remonce, næste gang du bager, så forstår du, hvad svenskerne er så begejstrede for.

Kardemommesnurrer med kanel
31-60 min.

(1)

October 26, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Philip Høpner
Bemærk:Hævetid: I alt 2 timer.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Virker det besværligt at sno snurrerne på en pæn måde? Du kan også forme dem som klassiske kanelsnegle. Rul dejen med remonce sammen som en roulade, og skær skiver af den, som du placerer på en bageplade med bagepapir.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'