Karbonader og spidskålssalat med mormordressing
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Karbonader i en luksusversion, paneret med blendede hasselnødder og havregryn og serveret med en sprød spidskålssalat med mormordressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Form kødet til bøffer, og krydr med salt og peber. Pisk ægget let sammen. Blend hasselnødder og havregryn i en minihakker, til det ligner rasp.
Vend bøfferne først i æg og herefter i nødderaspen.
Brun karbonaderne i smør og olie på en pande i 1 minut på hver side ved høj varme. Skru ned for varmen, og steg dem færdige i 4-5 minutter på hver side.
Pres saften af citronen. Rør fløde sammen med citronsaft, sukker, salt og peber.
Lad dressingen stå og tykne lidt, mens salaten laves. Smag evt. til med mere sukker.
Halvér spidskålen på langs, og fjern stokken. Snit kålen helt fint.
Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skær æblerne i fine små tern. Hak purløg og persille.
Vend det hele sammen i en salatskål. Hæld mormordressingen over lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste opskrift på karbonader!
Powered by Froala Editor