Karbonader og spidskålssalat med mormordressing

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Karbonader i en luksusversion, paneret med blendede hasselnødder og havregryn og serveret med en sprød spidskålssalat med mormordressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Form kødet til bøffer, og krydr med salt og peber. Pisk ægget let sammen. Blend hasselnødder og havregryn i en minihakker, til det ligner rasp.
Vend bøfferne først i æg og herefter i nødderaspen.
Brun karbonaderne i smør og olie på en pande i 1 minut på hver side ved høj varme. Skru ned for varmen, og steg dem færdige i 4-5 minutter på hver side.
Pres saften af citronen. Rør fløde sammen med citronsaft, sukker, salt og peber.
Lad dressingen stå og tykne lidt, mens salaten laves. Smag evt. til med mere sukker.
Halvér spidskålen på langs, og fjern stokken. Snit kålen helt fint.
Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skær æblerne i fine små tern. Hak purløg og persille.
Vend det hele sammen i en salatskål. Hæld mormordressingen over lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar