Karamelpopcorn med flagesalt

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Skab biografstemning derhjemme, og servér salte karamelpopcorn til fredagsfilmen.

Ingredienser

Sådan gør du

Opvarm majskerner og olivenolie i en tykbundet gryde med låg. Ryst gryden regelmæssigt, indtil alle majskornene er poppede.
Hæld de færdigpoppede majskerner over i en skål, og drys med flagesalt.
Vask gryden grundigt af, og smelt sukker til karamel i den.
Tag gryden af varmen, og vend forsigtigt popcornene i karamellen. Vend karamelpopcornene ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og skil dem evt. lidt ad. Lad karamellen køle helt af.
Servér straks, eller gem popcornene i en lufttæt beholder.

Tip!

Tilføj lakridspulver, frysetørrede bær, chokolade, nødder ... Prøv dig frem!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar