Karamelpopcorn med flagesalt
1. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Jakob Helbig
Skab biografstemning derhjemme, og servér salte karamelpopcorn til fredagsfilmen.
Ingredienser
Sådan gør du
Opvarm majskerner og olivenolie i en tykbundet gryde med låg. Ryst gryden regelmæssigt, indtil alle majskornene er poppede.
Hæld de færdigpoppede majskerner over i en skål, og drys med flagesalt.
Vask gryden grundigt af, og smelt sukker til karamel i den.
Tag gryden af varmen, og vend forsigtigt popcornene i karamellen. Vend karamelpopcornene ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og skil dem evt. lidt ad. Lad karamellen køle helt af.
Servér straks, eller gem popcornene i en lufttæt beholder.
Tip!
Tilføj lakridspulver, frysetørrede bær, chokolade, nødder ... Prøv dig frem!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassiske popcorn i gryde.