Karamelpopcorn
24. april 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Popcorn med salt er en klassiker, men her får du de små godbidder i en version, hvor de er vendt i flydende karamel, inden de saltes let.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt sukker til gylden karamel på en varm pande. Tilsæt smør, og lad det smelte. Sving panden rundt, så sukkermassen bliver ensartet.
Tag panden af varmen, tilsæt natron, og rør kraftigt i gryden. Hæld popcorn på panden, og vend dem hurtigt sammen med karamellen.
Hæld popcornene ud på et stykke bagepapir, og lad dem køle af. Bræk dem fra hinanden, når de er helt afkølede. Smag til med salt.
Tip!
Smag dig frem, når du salter popcornene, så du rammer den saltbalance, du foretrækker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk