Karamelliserede popcorn med havsalt

12. april 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Vil du opgradere den ofte foretrukne filmsnack, har vi et godt bud her. Pop først en omgang ganske almindelige mikrobølgepopcorn, og lad derefter magien udfolde sig i den største gryde, du ejer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pop popcornene som anvist på pakken, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Smelt sukkeret i en stor, tykbundet gryde (jo større, jo bedre). Rør salt og smør i.
Lad karamellen simre under omrøring, til den har taget farve. Tilsæt natron, og rør grundigt. Tag gryden af varmen.
Vend forsigtigt de poppede popcorn i karamellen, så de er ca. ¾ dækket af karamellen. Fordel de karamelliserede popcorn på bagepladen, og afkøl.

Tip!

Hvis mere vil have mere, kan du dyppe de karamelliserede popcorn i smeltet chokolade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar