Karamelliserede popcorn med havsalt
12. april 2022
af
Cecilia Fahlström.
Foto: Stine Christiansen
Vil du opgradere den ofte foretrukne filmsnack, har vi et godt bud her. Pop først en omgang ganske almindelige mikrobølgepopcorn, og lad derefter magien udfolde sig i den største gryde, du ejer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pop popcornene som anvist på pakken, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Smelt sukkeret i en stor, tykbundet gryde (jo større, jo bedre). Rør salt og smør i.
Lad karamellen simre under omrøring, til den har taget farve. Tilsæt natron, og rør grundigt. Tag gryden af varmen.
Vend forsigtigt de poppede popcorn i karamellen, så de er ca. ¾ dækket af karamellen. Fordel de karamelliserede popcorn på bagepladen, og afkøl.
Tip!
Hvis mere vil have mere, kan du dyppe de karamelliserede popcorn i smeltet chokolade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Hjemmelavede popcorn i gryde