Karameller med flagesalt og sesamfrø

17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Hjemmelavede karameller er et hit hos både store og små. Prøv disse seje saltkarameller med sesamfrø, der giver en skøn smag.

Ingredienser

Udstyr

en form, ca. 20 x 30 cm

Sådan gør du

Varm forsigtigt kondenseret mælk, honning, sukker og smør op i en gryde, til alle ingredienserne er smeltet.
Lad det koge i ca. 20 minutter ved middel varme under konstant omrøring, til massen er 125°-126° (brug et sukker- eller stegetermometer).
Rør sesamfrø i. Gem lidt til drys.
Beklæd formen med bagepapir, og smør det med olie.
Hæld karamellen i formen, og drys med de resterende sesamfrø og salt. Lad karamellen køle af, og skær den herefter i små firkanter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar