Karamelfudge med pebermyntesmag

21. december 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Lækre bløde karameller med smag af mynte.

Bemærk
Hviletid: Mindst 8 timer og gerne natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog fløde, sirup og sukker i en tykbundet gryde under omrøring ved middel varme. Lad det simre, til det har en temperatur på 120° (brug et sukkertermometer).
Hak chokoladen groft, og rør chokolade og smør i karamelblandingen, til det er smeltet sammen.
Tilsæt lidt pebermynteekstrakt, og hæld karamelmassen i en form, ca. 12 x 18 cm, og lad den hvile mindst 8 timer, og gerne natten over.
Skær karamellen i mindre stykker, og opbevar dem på et stykke bagepapir i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar