Kanin-ragout med butterbeans
2. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: Aller Media
Det er ikke så almindeligt at spise kanin i Danmark, men tit er de til at få i velassorterede supermarkeder. Køb dem endelig, de er nemlig skønne – især i denne ragout med butterbeans, der giver skøn fylde til retten.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun kaninen i olie i en stor, varm gryde. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Pil løget, og skær det i både.
Tilsæt hvidløg og løg, og lad dem varme, men ikke brune. Hæld bouillon og hvidvin på, og sæt låg på gryden.
Lad kaninen simre i ca. 25 minutter under låg. Tag låget af. Krydr med salt og peber, og lad den simre i yderligere 10 minutter, til kødet er helt mørt.
Skyl tomaterne, og skær dem i både. Tilsæt tomater, og lad det simre i 2 minutter.
Hæld bønner i, og kog op. Tilsæt koldt smør, og lad det smelte. Smag til, og anret kaninen med skyllet, hakket persille.
Servér evt. ragouten med brød samt en grøn salat.
Tip!
Kan du ikke skaffe kanin, kan du erstatte med en lille kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk