Kanelstang med glasur
Disse kanelsnegle er lige, som de kan, skal og bør være: Svampede, søde og lækre – selv flere dage efter. Prøv at udskifte hvedemel med hvid hvede, hvor alle skaldelene er bevaret – det giver et sundere, men stadig velsmagende resultat.
![Kanelstang med glasur](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/kanelstang-med-glasur_994.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.412841796875&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Emma MartinyFoto: Nina Malling
Bemærk:Hævetid i alt: 45 minutter.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Nem opskrift på svampet kanelkage
Powered by Froala Editor