Kanelsnitter med kanelfrosting
8. november 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
De kanelkrydrede småkager har en lækker sej konsistens og egner sig godt til at blive serveret til decembers gløgg og adventshygge.
Ingredienser
Udstyr
1 sprøjtepose med stjernetylle
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Pisk smør, sukker, vaniljesukker og sirup cremet i en skål med en elpisker. Bland hvedemel, kanel, bagepulver og salt i en anden skål, og rør det i dejen med en ske.
Del dejen i 3 lige store stykker, og form dem til ruller. Læg rullerne på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, og tryk dem ud til let flade stænger.
Bag dejstængerne i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne. Afkøl dejstængerne en smule på bagepladen, og skær dem herefter ud i smalle snitter. Flyt dem over på en bagerist, og lad dem afkøle helt.
Pisk smør og flormelis cremet i en skål med en elpisker ved høj hastighed. Tilsæt vaniljesukker, kanel, salt og flødeost, og pisk det hele sammen, til frostingen er lys og luftig.
Fyld kanelfrostingen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i små toppe på kanelsnitterne. Opbevar snitterne i 1 lag i en lukket beholder på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk