Kanelsnitter med kanelfrosting

8. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

De kanelkrydrede småkager har en lækker sej konsistens og egner sig godt til at blive serveret til decembers gløgg og adventshygge.

Ingredienser

Udstyr

1 sprøjtepose med stjernetylle

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Pisk smør, sukker, vaniljesukker og sirup cremet i en skål med en elpisker. Bland hvedemel, kanel, bagepulver og salt i en anden skål, og rør det i dejen med en ske.
Del dejen i 3 lige store stykker, og form dem til ruller. Læg rullerne på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, og tryk dem ud til let flade stænger.
Bag dejstængerne i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne. Afkøl dejstængerne en smule på bagepladen, og skær dem herefter ud i smalle snitter. Flyt dem over på en bagerist, og lad dem afkøle helt.
Pisk smør og flormelis cremet i en skål med en elpisker ved høj hastighed. Tilsæt vaniljesukker, kanel, salt og flødeost, og pisk det hele sammen, til frostingen er lys og luftig.
Fyld kanelfrostingen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i små toppe på kanelsnitterne. Opbevar snitterne i 1 lag i en lukket beholder på køl indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar