Kanelsnitter med chokolade og hasselnødder
27. december 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Mangler du ny inspiration til kagedåsen? Prøv de sprøde kanelsnitter, der smager let af jul.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Rør smør og farin sammen i en skål. Tilsæt sirup, og rør blandingen jævn og blød.
Bland mel, kanel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en anden skål.
Hak hasselnødder og chokolade groft, og vend dem i smørblandingen sammen med melblandingen, til dejen er glat.
Del dejen i 5 dele, og rul dem ud til aflange, flade stænger. Fordel stængerne på bageplader beklædt med bagepapir, og bag dem midt i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne, men stadig bløde.
Skær straks stængerne i mindre stykker, og lad dem afkøle på en bagerist. Opbevar kagerne i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk