Kanelsnitter med chokolade og hasselnødder

27. december 2022 af .

Foto: Stine Christiansen

Mangler du ny inspiration til kagedåsen? Prøv de sprøde kanelsnitter, der smager let af jul.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Rør smør og farin sammen i en skål. Tilsæt sirup, og rør blandingen jævn og blød.
Bland mel, kanel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en anden skål.
Hak hasselnødder og chokolade groft, og vend dem i smørblandingen sammen med melblandingen, til dejen er glat.
Del dejen i 5 dele, og rul dem ud til aflange, flade stænger. Fordel stængerne på bageplader beklædt med bagepapir, og bag dem midt i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne, men stadig bløde.
Skær straks stængerne i mindre stykker, og lad dem afkøle på en bagerist. Opbevar kagerne i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar