Kanelsneglsvafler
11. maj 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Kanelsnegle og vafler i ét toppet med en kugle vaniljeis og et dryp karamelsauce! Du kan lige så godt overgive dig med det samme.
Ingredienser
Sådan gør du
Opløs gæren i mælken i en skål. Smelt smørret i en gryde, og hæld det i skålen sammen med ægget. Pisk godt sammen. Tilsæt sukker, salt og mel, og ælt dejen i 5-7 minutter, til den er elastisk, for eksempel på en røremaskine.
Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse ved stuetemperatur.
Rør smør, farin, marcipan og kanel sammen til remonce i en skål.
Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord til en aflang firkant, og smør et tyndt lag remonce over. Rul dejen stramt sammen til en roulade, og skær den 2 cm tykke skiver.
Bag kanelsneglsvaflerne i vaffeljernet i ca. 5 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Servér kanelsneglsvaflerne med vaniljeis og karamelsauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassiske vafler
Powered by Froala Editor