Kanelsneglsvafler

11. maj 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Kanelsnegle og vafler i ét toppet med en kugle vaniljeis og et dryp karamelsauce! Du kan lige så godt overgive dig med det samme.

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gæren i mælken i en skål. Smelt smørret i en gryde, og hæld det i skålen sammen med ægget. Pisk godt sammen. Tilsæt sukker, salt og mel, og ælt dejen i 5-7 minutter, til den er elastisk, for eksempel på en røremaskine.
Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse ved stuetemperatur.
Rør smør, farin, marcipan og kanel sammen til remonce i en skål.
Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord til en aflang firkant, og smør et tyndt lag remonce over. Rul dejen stramt sammen til en roulade, og skær den 2 cm tykke skiver.
Bag kanelsneglsvaflerne i vaffeljernet i ca. 5 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Servér kanelsneglsvaflerne med vaniljeis og karamelsauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar