Kanelsnegle-snobrød med hindbær

22. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

De velkendte snobrød er opgraderet med kanelremonce, der leder tankerne hen på kanelsnegle. Grill dem over kullene på havegrillen, eller tænd et kæmpe bål i haven.

Bemærk
Hævetid: 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i mælken i en skål. Tilsæt æg, sukker, kardemomme og salt, og rør derefter melet i lidt ad gangen.
Ælt dejen i en røremaskine i 6-7 minutter, til dejen er blank og smidig og slipper skålens kant. Tilsæt smørret, og ælt det ind i dejen. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time ved stuetemperatur til dobbelt størrelse.
Rør kanel, brun farin og blødt smør sammen til remonce i en skål. Slå dejen ned, og rul den ud på et meldrysset bord med en kagerulle til ca. 40 x 30 cm. Fordel remoncen på halvdelen af dejen på langs med en spatel, og fold den anden halvdel over.
Skær dejen i 12 strimler, og vikl dem omkring snobrødspinde. Bag kanelsnegle-snobrødene over overvarmen på grillen eller et bål, til de er gyldne og gennembagte.
Skyl og tør hindbærrene. Mos ⅔ af hindbærrene med en gaffel i en skål. Smag til med fintrevet limeskal, limesaft, sukker og vaniljesukker.
Servér de nybagte kanel-snobrød med hindbærmos, hele hindbær og vaniljeis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar