Kanelsnegle i luksus-udgave
1. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Line Falck
Har du også et blødt punkt for nybagte kanelsnegle med masser af fyld? Så har du fundet den helt rigtige opskrift! Denne udgave er ekstra lækker, fordi der er marcipan i remoncen.
Bemærk
Hævetid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Lun mælken. Smuldr gæren, og rør den ud i mælken. Rør halvdelen af melet i lidt ad gangen. Tilsæt æg, kanel, kardemomme, salt og sukker. Skær smørret i små tern, og rør det i. Tilsæt resten af melet lidt ad gangen. Ælt dejen, til den er glat og smidig. Lad den hæve tildækket i ca. 30 minutter et lunt sted.
Riv marcipanen på den fine side af et rivejern. Pisk marcipan sammen med smør, farin og kanel.
Rul dejen ud med en kagerulle på et meldrysset bord til et rektangel (25 x 35 cm) med en tykkelse på ½ cm. Smør remonce på i et jævnt lag. Rul dejen stramt sammen, og skær den ud i lige tykke skiver.
Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i 30 minutter.
Pensl sneglene med sammenpisket æg, og drys et tyndt lag rørsukker ovenpå. Bag sneglene i en 200° varm ovn i 10-12 minutter. Afkøl helt.
Rør flormelis og vand til en tyk glasur. Dekorér kanelsneglene med glasur, og drys med frysetørrede hindbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk