Kanelsmåkager med chokolade

15. marts 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

De små sprøde småkager smager af kanel og er oplagt til julehyggen. Dryp lidt mørk chokolade over før servering – så kan ingen holde fingrene væk!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pisk æg, sukker og kanel skummende og luftigt med en elpisker.
Rør mel og hjortetaksalt i dejen og dernæst blødt smør.
Fyld dejen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i små toppe med afstand imellem på en bageplade med bagepapir. De flyder lidt ud under bagningen.
Bag småkagerne 8-9 minutter ved 200°, og lad dem køle af på en bagerist.
Smelt chokoladen, fyld den i en sprøjtepose, og dekorér kagerne.
Lad chokoladen sætte sig, og opbevar kagerne i en kagedåse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar