Kanelsmåkager med chokolade
15. marts 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De små sprøde småkager smager af kanel og er oplagt til julehyggen. Dryp lidt mørk chokolade over før servering – så kan ingen holde fingrene væk!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pisk æg, sukker og kanel skummende og luftigt med en elpisker.
Rør mel og hjortetaksalt i dejen og dernæst blødt smør.
Fyld dejen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i små toppe med afstand imellem på en bageplade med bagepapir. De flyder lidt ud under bagningen.
Bag småkagerne 8-9 minutter ved 200°, og lad dem køle af på en bagerist.
Smelt chokoladen, fyld den i en sprøjtepose, og dekorér kagerne.
Lad chokoladen sætte sig, og opbevar kagerne i en kagedåse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk